Mijn naam is Gea Dunnik en ben GZ-psycholoog-Psychotherapeut, Big geregistreerd. Ik heb ervaring in het behandelen van zowel lichte als ernstige psychische problematiek. Ervaring heb ik opgedaan in een vrijgevestigde praktijk in Ugchelen, waar kinderen en adolescenten met uiteenlopende psychische problemen worden behandeld. Naast het werk in mijn eigen praktijk, heb ik in verschillende grote GGz-instellingen gewerkt, o.a. bij Dimence, GGnet en GGZ-centraal op afdelingen waar cliënten worden behandeld met persoonlijkheidsproblematiek en trauma.

 

Momenteel werk ik in deeltijd als psychotherapeut bij ARQ-IVP. ARQ-IVP biedt psychosociale ondersteuning voor, tijdens en na ingrijpende gebeurtenissen op het werk. 

 

Verder ben ik voorzitter van de Stichting WereldPsychologen, die in 2019 is opgericht. De stichting geeft oa. online psychologische ondersteuning aan advocaten die op Lesbos werken, ter voorkoming van secundaire traumatisering. Tevens is de stichting verbonden aan de organisatie SUN, deze organisatie ondersteunt afvalligen in nood. Sinds de oorlog in Oekraine geeft de stichting ook online hulp aan gevluchte Oekraïners. Inmiddels is het netwerk van de Stichting uitgegroeid tot bijna 600 psychologen die zich vrijwillig inzetten voor vluchtelingen in psychische nood.